Bewustzijnscoach

Levenscoach en bewustzijnscoach

Over Veronique

Dat ik (levens)coach wilde worden wist ik al heel lang. Het ook daadwerkelijk gaan doen was een ander verhaal. Verschillende van mijn ‘ikken’ zorgden ervoor dat de stap werd uitgesteld. Een van de dingen die mij het meest heeft geholpen om toch zover te komen zijn de voice dialogue sessies die ik zelf bij verschillende mensen heb gevolgd. Ik wist meteen dat ik zelf ook met deze methode wilde werken. Alles van mezelf mocht er zijn. Het is vrij van oordeel en het gaf me de ruimte om mezelf te leren kennen en te accepteren. Bovendien vond ik het heel leuk om te doen! Ik ben heel blij dat ik anderen nu ook kan laten kennismaken met deze transformerende werkwijze als bewustzijnscoach.

Mijn bedrijf heet Crescare, wat een samenvoeging is van de latijnse woorden crescere (groeien) en care (zorgen). Het logo heeft 2 kanten: een lichte kant en een schaduwkant wat refereert naar schaduwwerk. In schaduwwerk ben ik me momenteel aan het specialiseren. Je ontwikkelt hiermee je groei naar meer bewustzijn.

Ik ben gescheiden en woon samen met mijn 2 lieve katten Abby en Teo in Noord Eindhoven.  Prive houd ik me veel bezig met spirituele ontwikkeling, bewustzijnsgroei en multi-dimensionaliteit.

Meer dan 20 jaar coach ervaring

Ik ben begonnen als verpleegkundige en praktijkopleider. In de 12 jaar dat ik als verpleegkundige heb gewerkt in de thuiszorg heb ik geleerd waar het echt om gaat in het leven. Als je het voorrecht hebt gehad om met zoveel mensen te praten die ziek zijn of weten dat ze niet lang meer te leven hebben dan kom je al gauw in gesprek over de dingen die er echt toe doen in het leven: waarom zijn we hier , wat is het doel van ons leven?, de invulling van onze tijd, het belang van gezondheid, en onze relaties, de mensen van wie we houden.

Het is de basis geweest voor mijn huidige werk als levens- en bewustzijnscoach. Voor meer over mijn opleidingen lees je hier. Als verpleegkundige ben ik ook gaan coachen: (nieuwe) collega’s en later ook veel leerlingen in mijn werk als praktijkopleider. Sinds 2008 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ en sinds begin 2019 als vrijgevestigd coach. In totaal coach ik dus al meer dan 20 jaar. De rode draad in mijn coaching is altijd geweest vertrouwen, zorgen dat mensen zich veilig voelen om alles te bespreken, om fouten te maken. En soms mag je best om jezelf lachen. Pas dan kun je echt de blik naar binnen richten.

Volg me hier

Contact & Social

T: 06-18921128
E: info@crescare.nl