Online aanbod voor zelfontwikkeling

Wil je meteen aan de slag? Dan is deze pagina voor jou! Hier vind je een verzameling aan hulpmiddelen, oefeningen & informatie om direct te beginnen aan jouw zelfontwikkeling.

In mijn werk als bewustzijnscoach ben ik al veel mooie boeken, artikelen en andere hulpmiddelen tegen gekomen die mij hebben geholpen met groeien en mijn zelfontwikkeling. Ik heb ze verzameld in mijn virtuele schatkist. Een aantal van die hulpmiddelen deel ik graag met je. Alles wat je hier kunt downloaden werd of wordt door de maker ook al gratis aangeboden. Ik heb het dus in originele staat gelaten met bronvermelding. Doe er je voordeel mee!
zelfontwikkeling

Focussing

Met de volgende korte e-cursus van Ann Weiser Cornell leer je de beginselen van focussing. Het is een hele krachtige oefening voor je zelfontwikkeling, in 5 delen.

Download ze in het nederlands

Dag 1 | Dag 2 | Dag 3 | Dag 4 | Dag 5

Communicatie

Hoe leer je om beter te communiceren i.p.v. steeds in ruzie of verwijten te belanden?
Als je deze oefeningen over geweldloos communiceren leert toepassen ben je al goed op weg!

Download ze hier

Relatie goed houden

Merk je dat je relatie in een sleur raakt of dat je uit elkaar groeit? Deze oefening van Rozemieke Govaert (voorheen relatietherapeut) helpt jullie om weer echt naar elkaar te luisteren.

Download de oefening hier.

Voice dialogue

Als je graag meer wil weten over voice dialogue dan verwijs ik je graag naar de website van Marijke Leys, waar zij in een viertal filmpjes uitlegt hoe voice dialogue werkt.

Bekijk het filmpje hier.

Binnenkort!

Online trainingen

Binnenkort vind je hier ook mijn online trainingsaanbod die ik aan het ontwikkelen ben. Volg mij via social media om op de hoogte te blijven!

Contact & Social

T: 06-18921128
E: info@crescare.nl